Skip to content

Priser

Ønsker du at turboladere dit brands eksponering? Vælg den rigtige følgerpakke fra GetLikes, og se din virksomhed komme i gang! Når du køber rigtige Instagram-tilhængere, tilføjer du mere synlighed og troværdighed til din Instagram-konto og får flere engagementstal uden at svede

Enkelt ydelse

Instagram Followers

fra199,-DKK
Fra 500 - 10.000 Nye Instagram Followers
Rabat ved større køb

Instagram Auto Likes

fra199,-DKK
Fra 500 - 10.000 Nye Instagram Likes
Automatisk Likes På Alle Nye Opslag
Rabat ved større køb

Instagram Followers

fra199,-DKK
Fra 500 - 10.000 Nye Instagram Followers
Rabat ved større køb

Instagram Auto Likes

fra199,-DKK
Fra 500 - 10.000 Nye Instagram Likes
Automatisk Likes På Alle Nye Opslag
Rabat ved større køb

Vækst din Instagram på Autopilot

Ofte Stillet Spørgsmål

Hjælper det at købe followers / likes ?

Når det kommer til en social medieplatform som Instagram, er antallet af tilhængere, et brand har, proportionalt med, hvor succesfuldt de er. Disse akkumuleres over virkelig lang tid. Når du får tilhængere fra os, får du mange års rigtige mennesker på én gang.

Vores Instagram-pakker leveres for det meste med det samme eller i det mindste inden for en time. Der kan dog være nogle få dage, hvor kravene er høje, og vi kan muligvis ikke levere det inden for den fastsatte tid.

Da vi bruger rigtige Instagram-tilhængere til din konto, har du ingen risiko for at blive forbudt eller stå over for andre negative handlinger. Vi har haft flere tilfælde af tilbagevendende kunder, og de er meget glade og sikre med vores tjenester. Vær forsigtig med tjenester, der sælger falske følgere (som normalt ikke følger efter et par dage).

I modsætning til de fleste andre tjenesteudbydere derude, kræver vi ikke din adgangskode for at vores processer skal fungere. Dette skyldes, at vi ikke manipulerer din konto og sørger for, at dine data forbliver private og væk fra nysgerrige øjne.

GetLikes sælger kun ægte og aktive instagram-tilhængere til vores kunder på vores hjemmeside. Vi sørger for, at du har følgere på instagram leveret, så snart betalingen er gennemført.

På grund af omstændigheder uden for vores kontrol, hvis du stadig ikke har modtaget dine tjenester selv efter 24 timer, så lad os det vide enten via vores live chat eller e-mail, så får vi svar på det.

Lad os boost din Instagram!

Start,
Tager 1min!

I tvivl om hvilken pakke du skal vælge?

Du er velkommen til at kontakte os, så vil vi være mere end glade for at besvare alle dine spørgsmål.